Elon Musk iOS 18 Kullanan Çalışanlarını kovacak!

Haberler

Apple WWDC 24 ile beraber duyurduğu işletim sisteminin ardından, Elon Musk’tan işletim sistemi ile ilgili açıklama geldi! Elon Musk bu konu hakkında ne dedi?

Apple WWDC 24 ile beraber yapay zeka destekli işletim sistemini tanıttı. Yapay zeka destekli olan bu işletim sistemi, Apple Intelligence adı verilen platformu destekleyecek. Apple bunun haricinde Siri’ye ChatGPT-4o entegrasyonunu getirdi. Bu entegrasyon Elon Musk’ın canını sıkmış gibi duruyor.

Apple WWDC 24 ile beraber duyurduğu işletim sisteminin ardından, Elon Musk'tan işletim sistemi ile ilgili açıklama geldi! Elon Musk bu konu hakkında ne dedi?

Elon Musk iOS 18 Kullanımını Şirketlerinde yasaklayacak

Elon Musk, sahip olduğu X’te Apple ve OpenAI işbirliğini eleştirdi. ChatGPT modelinin entegre edilmesine karşı çıktı. xAI’yı yöneten Musk, bu hamleyi “kabul edilemez bir güvenlik ihlali” olarak değerlendirdi. şöyle bir tweet dizisiyle Apple’ı eleştirdi. Tweetler;

“Apple, OpenAI’yi işletim sistemi düzeyinde entegre ederse, şirketlerimde Apple cihazlar yasaklanacak. Bu kabul edilemez bir güvenlik ihlalidir. Ziyaretçilerin kapıda Apple cihaz kullanıp kullanmadığı kontrol edilecek ve Faraday Kafesinde saklanacak.”

“Apple’ın kendi yapay zekasını oluşturacak kadar zeki olmamasına rağmen Open AI’nin güvenliğinizi ve gizliliğinizi koruyabileceğinden emin olması son derece saçma! Apple’ın verilerinizi OpenAI’ye teslim ettikten sonra gerçekte neler olup bittiğine dair hiçbir fikri yok. Sizi Satıyorlar.” dedi ve şu tweetle de dalga geçti;

Apple, iOS 18 ile beraber gelen ChatGPT erişiminin tamamen isteğe bağlı olduğunu söylemişti. Kullanıcılar ChatGPT özelliğini ücretsiz olarak aktifleştirecek.

Daha Fazla Haberler

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Fill out this field
Fill out this field
Lütfen geçerli bir e-posta adresi yazın.

Yeni
Bu yazıyı beğendin mi? Arkadaşlarınla paylaş!

Benzer içerikler: